Take the 2-minute tour ×
TeX - LaTeX Stack Exchange is a question and answer site for users of TeX, LaTeX, ConTeXt, and related typesetting systems. It's 100% free, no registration required.

I am trying to use LuaLaTeX in TeXnicCenter (or TeXworks as well), due to TeX capacity issues. However, no output files are produced (.log, .pdf), and I cannot see any error in the build output;

See the image below

I updated my MiKTeX packages, but nothing changed. I also know there should be no error withing my *.tex file, as it was compiled successfully by a friend.

Does anyone have a suggestion?

share|improve this question
1  
Could you post the complete output if you compile your file using lualatex POE.tex. –  Aditya Dec 5 '13 at 7:51
    
@Aditya that was the complete output using LuaLatex->PDF in TexnicCenter –  user2536125 Dec 5 '13 at 7:52
1  
Can you post the output when you compile your file from a command prompt. –  Aditya Dec 5 '13 at 8:04
1  
@user2536125 Fine. And you should learn to really look at the output: You wrote you can't see an error while the second line of screenshots shows the words "fatal" "error" "I' stymied" - and this line has even a gray background. –  Ulrike Fischer Dec 5 '13 at 8:20
2  
@user2536125: I know that you meant this lines. But you should learn to look at the complete output and not only on the summary. The summary doesn't catch everything. And I added an answer that you can accept. –  Ulrike Fischer Dec 5 '13 at 8:40

1 Answer 1

up vote 6 down vote accepted

You have no working format. Go to MiKTeX settings, tab "Format", select "lualatex" and click on build. If you get an error copy the error message.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.