Take the 2-minute tour ×
TeX - LaTeX Stack Exchange is a question and answer site for users of TeX, LaTeX, ConTeXt, and related typesetting systems. It's 100% free, no registration required.

My bibliography of my tex document doesnt work and i cant find out why. I created 2 books in bibTex, but if I refer to them via

 %%% Main Document
    \bibliography{Seminar}
    \begin{thebibliography}
    \bibitem[Knuth98]{ComProgram} \emph{The Art of Computer Programming}
    \end{thebibliography}

the compiler says missing item on these lines. I did it just as in the tutorial in wich i found these lines. The bib file is also in the same folder as the document. I found many tutorials on google but i just dont seem to get it.

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 1 down vote accepted

The problem is the missing argument to thebibliography, which specifies the widest label:

\begin{thebibliography}{Knuth98}

Note. If you are using directly the thebibliography environment, the \bibliography command is useless.

share|improve this answer
    
oh i didnt know it was that simple, sorry for bothering you, but thanks a lot anyway –  dan Jun 3 '11 at 16:02
1  
@dan Don't worry: I myself did sometimes the same mistake and scratched my head asking what was happening. –  egreg Jun 3 '11 at 16:03
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.