Take the 2-minute tour ×
TeX - LaTeX Stack Exchange is a question and answer site for users of TeX, LaTeX, ConTeXt, and related typesetting systems. It's 100% free, no registration required.

I hope you can help me with this. I have the following in my code:

\textbf{Legendre–Fenchel transformation}

The problem is that the - doesn't show up after compilation. Instead it comes out as LegendreFenchel. How can I remedy this?

share|improve this question
1  
Welcome to TeX.sx! Please add a minimal working example (MWE) that illustrates your problem. Does the problem show up also in normal text? –  egreg Mar 17 '12 at 18:10
3  
@How are you typing the dash (I can see the problem, it must be some unicode issue). Cut and paste this \textbf{Legendre--Fenchel transformation}, it should work. –  Yiannis Lazarides Mar 17 '12 at 18:16
    
Thank you and sorry, I am new to this forum. I don't get any error messages. Its just that the output doesn't contain the - symbol as it should. By the way, I should probably add that that piece of code is within an \item in the itemize environment. Perhaps that is the problem. –  Nik Mar 17 '12 at 18:18
    
@ Yiannis: Thank you, that did work. –  Nik Mar 17 '12 at 18:20
    
@YiannisLazarides ... probably make it an answer so Nik can accept it and the question is cleared ... ? –  tohecz Mar 17 '12 at 18:59
show 1 more comment

1 Answer

up vote 2 down vote accepted

This is probably some input encoding issue, as I could reproduce it by cut and pasting into a minimal. If you cut and paste this:

 \textbf{Legendre--Fenchel transformation}, 

it works.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.