Take the 2-minute tour ×
TeX - LaTeX Stack Exchange is a question and answer site for users of TeX, LaTeX, ConTeXt, and related typesetting systems. It's 100% free, no registration required.

I am converting documents to (X)HTML using tex4ht. The program works well, but the only thing that doesn't is the references.

I included a table of contents and made links using the hyperref package. However, when I use the links from the ToC or ref to labels (placed directly under the title), they come out wrong.

If I use the article documentclass, it doesn't show any section title at all, it just starts with the text. If I use the report documentclass it shows the title, but not: 'Chapter #'.

Minimal code is:

\documentclass{report}

\usepackage{hyperref}

\begin{document}

\tableofcontents

\chapter{The first chapter}
\label{chap1}
Some text

\chapter{The second chapter}
Some text and \ref{chap1}.

\end{document}

I then used the MiKTeX version of tex4ht. However, I have tried on MacTeX and this gives the same result.

How can I show the full titles when using links?

share|improve this question

closed as unclear what you're asking by Joseph Wright Aug 2 at 21:12

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
after htlatex filename the result looks like this: pastehtml.com/view/c1ztxuj4g.html . does you have different result? –  michal.h21 Jun 19 '12 at 9:08
    
right, if you add a lot of text, say a few paragraphs from www.lipsum.com, you will see that when using the links, the part 'chapter 1' is not shown –  bquast Jun 19 '12 at 9:37
    
I uploaded an example: pastehtml.com/view/c1zxy1q62.html –  bquast Jun 19 '12 at 9:48
    
As things stand, I really don't see the issue here. –  Joseph Wright Aug 2 at 21:12