Take the 2-minute tour ×
TeX - LaTeX Stack Exchange is a question and answer site for users of TeX, LaTeX, ConTeXt, and related typesetting systems. It's 100% free, no registration required.

I have this problem: it seems that beamer did not read the bibtex file. Below is the syntax that I am using:

\documentclass{beamer}

\usepackage{natbib} %citep and citet
\renewcommand{\bibsection}{\subsubsection*{\bibname}} % to avoid References creates new section/subsection in header
\bibpunct[:]{(}{)}{;}{a}{}{,}

\begin{document}

\begin{frame}[allowframebreaks]{References}
\def\newblock{\hskip .11em plus .33em minus .07em}
\bibliographystyle{alpha}
\bibliography{reff.bib} % file name of the bibtex
\end{frame}

\end{document}
share|improve this question
    
You can use four spaces at the beginning of a line tho mark the line as code (or highlight a block of code and use the 101010-button). Please also include newlines at the appropriate places to make the code readable. –  Caramdir Dec 2 '10 at 4:43
    
which beginning of a line did you mean? –  ssaee Dec 2 '10 at 5:26
    
Well, you've not got any citations so you won't get any bibliography, beamer or not. –  Joseph Wright Dec 2 '10 at 8:10
add comment

1 Answer 1

Try to add

\nocite{*}

in your document for testing.

Then you should get a bibliography, which includes your complete bib file items. In a real beamer document you can use \cite commands or more specific forms of \nocite instead, of course.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.