Take the 2-minute tour ×
TeX - LaTeX Stack Exchange is a question and answer site for users of TeX, LaTeX, ConTeXt, and related typesetting systems. It's 100% free, no registration required.

How can I change moderncv package to give me icons for the \phone \mobile \email commands? Currently, it prints H for mobile, T for phone, and B for email which doesn't make any sense. I've seen examples where they have small pictures instead, but I can not tell what the difference between the source for those files and mine is.

What I have: https://dl.dropbox.com/u/287148/template.pdf

What I want: http://ctan.mirrorcatalogs.com/macros/latex/contrib/moderncv/examples/template.pdf

My code:

\documentclass[11pt,a4paper]{moderncv}
\moderncvtheme[red]{classic}         

\title{your Curriculum Vitae title}
\firstname{Name}
\familyname{Lastname}
\mobile{Mobile}
\phone{Phone}
\email{Email}
\homepage{Homepage}
\extrainfo{Extra Info}
\photo[64pt]{picture}
\quote{Subtitle}
\address{Address}{City, Country}

\begin{document}
\maketitle

\section{Section Name}
\cvline{Subject}{Description.}
\cventry{Time}{Position}{Company Name}{City}{Country}{Description}
\cvcomputer{Skill}{Description}{Skill}{Description}
\cvlanguage{Language}{Proficiency}{Description} 

\end{document}
share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 5 down vote accepted

Your posted code produces this:

enter image description here

Check your log file, it appears that you do not have the marvosym fonts installed.

share|improve this answer
1  
You were right. It appears I had two warnings from not having marvosym installed. However, I just installed marvosym and the warnings are gone but the output is the same. EDIT: It hasn't changed because installing that package has caused building the pdf to fail. One moment. –  JohnS Feb 3 '13 at 0:53
    
That would indicate a faulty font installation (eg installing the tfm so TeX is happy but not the actual fonts. Hard to say.) did you manually install or run a miktex or texlive package manager? –  David Carlisle Feb 3 '13 at 0:56
    
I installed from the MikTeX package manager. It says !pdfTeX error: pdflatex.exe (file umvs): Font umvs at 864 not found –  JohnS Feb 3 '13 at 0:58
    
Solved: Had to run: initexmf.exe --mkmaps and initexmf.exe --update-fndb –  JohnS Feb 3 '13 at 1:04
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.