6
votes
1answer
85 views

Strange result in plotting data using pgfplots

I'm trying to plot this: \begin{tikzpicture} \begin{axis}[ height=5cm, width=\linewidth] \addplot[smooth,blue] plot coordinates { (27,177) (28,223) (29,240) (30,227) ...
3
votes
0answers
55 views

Pgfplots fails to generate boxplots for some data set

I use pgfplots to generate boxplots, however with some small data sets as the following, I get an error message. speed 2 3 1 2 2 11 Here is the error message : Sorry, an ...
4
votes
1answer
136 views

ybar stacked interferes with tikz background

When I compile the following code with ybar stacked option and the request for newsprint background the compiler tells me ! Extra }, or forgotten \endgroup. \endpgfonlayer ->\endgroup \hss \egroup ...
5
votes
1answer
551 views

Why does loading pgfplots after tikz break the default layers in a tikzpicture?

Taking the MWE from Jake's answer to the question Background rectangles with equal width but 'fitting' height, I get an error when loading pgfplots after the tikz packages but not before. I'm assuming ...
1
vote
1answer
306 views

Debugging TikZ and PGFPlots compatibility issue

I just tried to compile an old TikZ code (which as far as I recall compiled perfectly in the past and was not changed in the meanwhile) and I faced some serious compilation issues related to TikZ. ...
2
votes
1answer
671 views

Debugging Advice: TeX Capacity Exceeded with TeXLive2011 (but not with TeXLive2010)

I have a feeling that this is going to be rather embarrassing when I eventually get to the bottom of this problem, but since I have been struggling with this for some time I am posting this question ...
9
votes
1answer
476 views

Using pgfplots with a0poster

I want to use tikz/pgf to plot some graphs in a poster done with a0poster. That is the code: \begin{tikzpicture} \begin{axis}[xlabel=lambda, ylabel=int] \addplot[blue] table [mark=none, col ...