457 reputation
313
bio website
location
age
visits member for 2 years, 1 month
seen 15 hours ago

Oct
15
asked Devanagari characters and pdflalitex
Oct
15
comment Using fonts installed in local texlive
@cfr I agree and apologies, I did not award the bounty. Will remember for the next time.
Oct
14
accepted Using fonts installed in local texlive
Oct
14
comment Using fonts installed in local texlive
@cfr Thanks! It worked perfectly!
Oct
10
comment Using fonts installed in local texlive
@cfr We are closer to the answer, I guess. The problem is, \usepackage{helvetic} does not help set the font. I have edited the question and made it more specific now, with an MWE :)
Oct
10
revised Using fonts installed in local texlive
Added a MWE. Made the question more specific.
Oct
8
revised Using fonts installed in local texlive
added 109 characters in body
Oct
8
comment Using fonts installed in local texlive
@cfr I am aiming to have a ~/texlive installation that is, kind of, portable. So, want to be as independent of system fonts, etc. as possible
Oct
3
revised Using fonts installed in local texlive
added 40 characters in body
Sep
23
asked Using fonts installed in local texlive
Sep
23
accepted tfrupee prints bold symbol
Sep
23
asked tfrupee prints bold symbol
Sep
8
awarded  Yearling
Sep
7
accepted Unable to install texlive from install-tl
Sep
6
comment Font not available despite being installed
@JosephWright perfect. Compiling with Lualatex solved the problem. Please give your comments in the answer form so I can accept it.
Sep
6
revised Font not available despite being installed
added 16 characters in body
Sep
6
comment Font not available despite being installed
@JosephWright I am using xelatex to compile the document. I will edit the question to add this info.
Sep
6
asked Font not available despite being installed
Sep
6
accepted Unable to install keyval.sty
Sep
6
comment Unable to install keyval.sty
@JosephWright perfect. Installed collection-latex and a few others like collection-xetex. If you post an answer, I will accept it. There is another problem with font not being identified. But I will post a separate question for the same