371 reputation
1415
bio website
location France
age 24
visits member for 2 years, 1 month
seen Nov 28 at 11:35

I have been introduced to LaTeX in 2010 by a school mate at University, in chemistry class and I really started using it in 2011/2012.


Aug
27
comment Using \citep{} leads to “! Missing \endcsname inserted.” error
OK I took off the french and "ucs". I use utf8x because with utf8 you have to write accents like \'eand it is kind of time consuming in french. I will try what you just told me.
Aug
27
comment Using \citep{} leads to “! Missing \endcsname inserted.” error
If I remove the babel package, I cannot use french quotes anymore and I get a bunch of errors linked to the fact that I am using french in the document and adding \shorthandoff{:} in my preamble didn't fix the problem.
Aug
27
comment Using \citep{} leads to “! Missing \endcsname inserted.” error
the problem is not that the citation is not found it tells me "! Missing \endcsname inserted." by the way I will remove french babel. It's weird, I think in the previous document I wrote I used it as well and it didn't cause any error.
Aug
27
asked Using \citep{} leads to “! Missing \endcsname inserted.” error
Aug
11
accepted Move address to the right and recipient to the left in a letter
Jul
10
awarded  Notable Question
Jun
13
accepted LyX: author-year not compatible with natbib package with custom bst
May
17
awarded  Popular Question
Apr
12
comment Roman number not showing with \pageref
I believe it might have simply been some compiling bug that led to this error because I copied pasted the full code again in my doculent and the pageref is working with roman numbers now.
Apr
12
revised Roman number not showing with \pageref
added 648 characters in body
Apr
12
comment Roman number not showing with \pageref
I don't know what I should copy/paste here because I have a huge preamble and I do not know which one is related to the page numbering except the \pagenumbering I wrote.
Apr
12
asked Roman number not showing with \pageref
Apr
12
comment French accents not showing correctly in table of contents
I am using \usepackage{mathptmx} \usepackage{amsfonts} \usepackage{amssymb} and it works now but before that I had one extra amsfonts
Apr
5
awarded  Teacher
Apr
5
comment French accents not showing correctly in table of contents
I posted my answer. lol
Apr
5
accepted French accents not showing correctly in table of contents
Apr
5
answered French accents not showing correctly in table of contents
Apr
3
comment French accents not showing correctly in table of contents
I fixed it with the font package but I cannot choose the comment as the answer.
Apr
1
comment French accents not showing correctly in table of contents
Well I found the problem I was using \usepackage{mathpmx} with \usepackage{amsfont} just by deleting the second one it would fix the accent problem and keep the font as "Times News Roman"
Apr
1
comment French accents not showing correctly in table of contents
Yes that works. But I have to write in Time News Roman 12pt well they said or an equivalent font... but school can be annoying about that.