Reputation
1,411
Top tag
Next privilege 2,000 Rep.
Edit questions and answers
Badges
13 16
Impact
~45k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 257 votes cast
Oct
10
comment Move section anchors generated by tex4ht
I take it that it is impossible to achieve what I want to do?
Oct
9
asked Move section anchors generated by tex4ht
Oct
8
comment Automatic branching for versions and git
As far as I can see, your question can be entirely solved by a moderately advanced usage of git (branches, cloned repo, etc.), so I'd suggest you to ask that question on StackOverflow.
Oct
6
comment Prevent paragraph ending before display equation in TeX4ht
Thank you. That's a good start, but it does not quite work. First, after the equation, a p tag is produced, which should not be there. Second, that solution works only for the \[\] environment, not for the equation environment, for example...
Oct
6
comment Prevent TeX4ht from inserting img in equation with \mathcal
I see, now it works, with the option -cunihtf. Thanks a lot!!!
Oct
6
comment Prevent TeX4ht from inserting img in equation with \mathcal
Uh... unfortunately, this breaks the calls to \mathfrak. That is, \mathfrak{g} now displays like a regular g, instead of fraktur. Is there a way to have both working?
Oct
6
accepted Prevent TeX4ht from inserting img in equation with \mathcal
Oct
6
comment Prevent TeX4ht from inserting img in equation with \mathcal
Brilliant! What did it for me is to call tex4ht with the option -cmozhtf (I don't have mzlatex on my system, by I believe this is equivalent). Thanks a lot!
Oct
5
asked Prevent TeX4ht from inserting img in equation with \mathcal
Oct
5
asked Prevent paragraph ending before display equation in TeX4ht
Sep
6
awarded  Popular Question
Aug
5
awarded  Yearling
Jul
19
awarded  Nice Answer
Jul
7
comment Make hyperref take pdfinfo from \title and \author
As of April 2012, this option is not described in the hyperref manual. Any reason for that?
Jun
15
answered Entering Unicode characters in LaTeX
Jun
15
comment Unicode characters not displaying in XeTeX
@GregGraviton: I had the same question. I made a package for that available on github: github.com/olivierverdier/Unixode
May
15
comment biber breaks when it's run
Thank you for that question! I can't understand why it was closed...
May
14
comment Is there software similar to the arXiv.org AutoTeX?
See also tex.stackexchange.com/questions/64
May
8
comment Abstract with amsart class and fontspec (with XeLaTeX)
You are a genius. Thanks a lot!!
May
8
accepted Abstract with amsart class and fontspec (with XeLaTeX)