3

I need to use Spanish accents in beamer but I get errors when I use it

\documentclass{beamer}
\usepackage{amsmath, amsthm, amscd, amssymb, amsfonts, amsxtra}
\usepackage[spanish]{babel}
\usepackage[latin1]{inputenc}


\usetheme{Darmstadt}

\title[The Title]{ Códigos}
%\subtitle[The Subtitle]{The Subtitle \\ Based on A Really Important Paper \\ by Some Other Author}
\author[The Author]{}
\institute{UNC - Famaf \\ Córdoba}


\begin{document}


\section{Introducción}
\begin{frame} 
\titlepage
\end{frame}
\end{document}

The accent doesn´t appear or I get errors in compilation, can anyone help me? I always use the inputenc package in other document classes and I have no problem.

closed as too localized by diabonas, Kurt, Werner, bloodworks, barbara beeton Mar 25 '13 at 18:16

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Are you sure you're saving the file with Latin-1 encoding? – egreg Mar 23 '13 at 20:44
  • OK, i always use Latin-1 encoding in other projects by default, but is my first time with beamer so i suppuse that would be the same. I set UTf8 and seems to work fine now, thanks – Dimitri Mar 23 '13 at 21:02
  • It doesn't depend on the class, but only on how you save your file on disk. – egreg Mar 23 '13 at 21:05
  • Ok, but i dont know why it changed because i save the file as i always do – Dimitri Mar 23 '13 at 21:06