1

I'm using Elsevier's elsarticle class to prepare my paper. There is a problem with compiling URL in bibliography. I have inserted the url with this format in .bib file(I'm using bibtex):

@misc{A23,
    title = {Malaysian Palm Oil Board},
    howpublished = {\url{http://mpob.gov.my}},
    note = {Accessed 12 February 2013 },

}

but the generated bibliography is as follow:

Malaysian palm oil board, http://mpob.gov.my, ???? Accessed 12February 2013.

there are some question marks (????) in generated file. would you please help me with that?

  • Welcome to TeX.SX! Please help us to help you and add a minimal working example (MWE) that illustrates your problem. It will be much easier for us to reproduce your situation and find out what the issue is when we see compilable code, starting with \documentclass{...} and ending with \end{document}. – user31729 Sep 19 '14 at 6:21
  • \documentclass[preprint,12pt]{elsarticle} \usepackage{url} \usepackage{amssymb} \begin{document} \begin{frontmatter} . – Maryam Sep 21 '14 at 6:43
  • That's a comment and it's not a minimal example! Extend the code and add it to the post above! – user31729 Sep 21 '14 at 7:11
1

The following code produces correct output:

@misc{A23,
title = "Malaysian Palm Oil Board",
howpublished = "\url{http://mpob.gov.my}",
note = "Accessed 12 February 2013 ",
}

The output looks like:

"Malaysian Palm Oil Board". http://mpob.gov.my. Accessed 12 February 2013.

Did you use \usepackage{url} in your preamble?

  • Thank you for your reply. yes I'm using url package – Maryam Sep 21 '14 at 6:36

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.