0

But under sharelatex they just worked fine (I might have modified some thinghs though).

The code:

\documentclass{report}
\usepackage[usenames,dvipsnames]{xcolor}
\usepackage{tkz-fct}
\begin{document}
\begin{tikzpicture}[scale=1.25]
\tkzInit[xmin=-5,xmax=5,ymax=2]
\tkzGrid
\tkzAxeXY
\tkzFct[color=red]{2*x**2/(x**2+1)}
\end{tikzpicture}
\end{document}

Produces this:

Imgur

And log is here https://gist.github.com/vinz243/1fb0d049700db70e4412

  • 2
    Welcome to TeX.SX! Please help us to help you and add a minimal working example (MWE) that illustrates your problem. It will be much easier for us to reproduce your situation and find out what the issue is when we see compilable code, starting with \documentclass{...} and ending with \end{document}. Please cut down your document to the relevant portions, insert it here and omit the links to a huge document. – user31729 Feb 28 '15 at 22:06
  • Well, it cannot find main.tkzparfct.table. – cfr Feb 28 '15 at 22:12
  • Do you have deg(t) inside trig functions on sharelatex? – percusse Feb 28 '15 at 22:13
  • @ChristianHupfer I'll add one ASAP although I think a simple example provided by the docs might work. – Vinz243 Mar 1 '15 at 7:32
  • @cfr what is it ? – Vinz243 Mar 1 '15 at 7:33
2

OK, I was missing two things:

  • I had to install GNUPlot (sudo apt-get install gnuplot)
  • And enable write18 with --shell-escape

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.