1

According to the package guide I should be able to declare label sizes in the preamble of the document like in this example:

\documentclass[12]{letter}

\usepackage{envlab}

\SetLabel{63mm, 46mm, 10mm, 8mm, 3mm, 3, 6}
\begin{document}
\startlabels
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}   
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}   
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}   
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}   
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}   
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}   
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}   
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}   
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}
\mlabel{}{%
    givenname surname \\
    Address line \\
    postalcode \\
    Country
}   
\end{document}

However when I do that I get:

! LaTeX Error: Missing \begin{document}.

See the LaTeX manual or LaTeX Companion for explanation.
Type  H <return>  for immediate help.
 ...                                              

l.12 }

and if I move the \SetLabel to after \begin{document} I get:

! Missing number, treated as zero.
<to be read again> 
                   \par 
l.13 \mlabel{}
              {%

What have I missed? What am I doing wrong?

3

The command \SetLabel has seven arguments, not a list argument:

\SetLabel{63mm}{46mm}{10mm}{8mm}{3mm}{3}{6}
  • Yea I just noticed... I guess I am having one of those days... :) But thanks! – jonalv Sep 8 '11 at 13:31

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.