7

Something is wrong with the Celsius unit and the detect-all option (see below).

enter image description here

I finally removed the detect-all option to fix the problem, but still, there may be some bug here.

MWE:

\documentclass[11pt,a4paper,openright,twoside]{book}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage[T1]{fontenc}
\usepackage{siunitx}

\begin{document}

\chapter{What is happening here?}

Good: \SI{50}{\celsius}, \SI{30}{\watt\per\meter}.\\
\sisetup{detect-all}
But after \verb=\sisetup{detect-all}=, the celsius unit (and only this one) is in math mode: \SI{50}{\celsius}, \SI{30}{\watt\per\meter}.

\end{document}  
11
  • 1
    @LaRiFaRi I think I know what's going on here: trying to satisfy all requirements is hard!
    – Joseph Wright
    Jan 13, 2016 at 9:06
  • 2
    Bibi, no worries, Joseph did not say that you are asking for something special. I guess he was just a bit resigned as he was introducing some fix for some other issue just two weeks ago. As you are having the most recent TL-version, it seems as if you have found some more work for him... We'll see.
    – LaRiFaRi
    Jan 13, 2016 at 9:17
  • 2
    I'll need to think a bit to find a solution that works for all of the issues: may take a day or so.
    – Joseph Wright
    Jan 13, 2016 at 9:30
  • 1
    @JosephWright: I just noticed the problem is gone! Thanks!
    – Bibi
    Feb 2, 2016 at 17:32
  • 5
    I'm voting to close this question as off-topic because it is about a problem with has been fixed in the meantime.
    – LaRiFaRi
    Mar 15, 2016 at 14:14

0

Browse other questions tagged .