1

I was writing a document for months using TexMaker and everything worked fine. Today suddenly nothing (usefull) happened after quick build. I also tried pdfLatex and Latex commands and log file doesn't contain any error.

When I click pdflatex command it starts and ends doing something in a second and the log file contains the following content:

LOG FILE :
This is pdfTeX, Version 3.1415926-2.4-1.40.13 (MiKTeX 2.9) (preloaded format=pdflatex 2013.11.25) 29 MAY 2016 21:18
entering extended mode
**test.tex
(E:\Dropbox\MAGISTRSKA\LATEX\test\test.tex
LaTeX2e <2011/06/27>
Babel <v3.8m> and hyphenation patterns for english, afrikaans, ancientgreek, ar
abic, armenian, assamese, basque, bengali, bokmal, bulgarian, catalan, coptic,
croatian, czech, danish, dutch, esperanto, estonian, farsi, finnish, french, ga
lician, german, german-x-2012-05-30, greek, gujarati, hindi, hungarian, iceland
ic, indonesian, interlingua, irish, italian, kannada, kurmanji, latin, latvian,
lithuanian, malayalam, marathi, mongolian, mongolianlmc, monogreek, ngerman, n
german-x-2012-05-30, nynorsk, oriya, panjabi, pinyin, polish, portuguese, roman
ian, russian, sanskrit, serbian, slovak, slovenian, spanish, swedish, swissgerm
an, tamil, telugu, turkish, turkmen, ukenglish, ukrainian, uppersorbian, usengl
ishmax, welsh, loaded.

The log file is the same for any latex document. For long document that I'm writing it for months as well as for document looking like that:

\documentclass{article}
\begin{document}
Test
\end{document}

I'm using windows 8.1 and since yesterday(when everything was working) I didn't install any programs or change latex configuration. But I did get bluescreen today.

Any suggestions what I could do to fix that?

closed as unclear what you're asking by Johannes_B, Kurt, Troy, flav, Stefan Pinnow Jan 7 at 5:50

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • try to use TeXstudio texstudio.org – user95439 May 29 '16 at 19:39
  • 2
    Run your test document on a command line to get a better error message (and make a backup in case something is really wrong on your pc) – Ulrike Fischer May 29 '16 at 19:48
  • 2
    Do you an reboot? Then ther was a change! BTW: Your MiKTeX version is outdated! The current version is pdfTeX, Version 3.14159265-2.6-1.40.17 (MiKTeX 2.9 64-bit), yours is -1.40.13! Can you please explain better your problem? Do you have a deadline? Can you update? – Kurt May 29 '16 at 20:06
  • Welcome to TeX.SX! You can have a look at our starter guide to familiarize yourself further with our format. A suggestion: Do us a favour and change your username to something more telling than "user1234". – Martin Schröder May 30 '16 at 20:03