1

In Beamer class (Warsaw theme) subsection titles don't show up on the header! (section titles do normally).

What can i do to fix the problem?! MWE:

\documentclass{beamer}
\usetheme{Warsaw}
\begin{document}
\begin{frame}
\tableofcontents
\end{frame}
\begin{frame}
\section{section1}
\subsection{a}
\subsection{b}
\end{frame}
\begin{frame}
\section{section2}
\subsection{c}
\subsection{d}
\subsection{e}
\end{frame}
\end{document}

an this is what i getenter image description here

  • Welcome to TeX.SX! Please help us (and also you) and add a minimal working example (MWE), that illustrates your problem. – Bobyandbob May 30 '18 at 15:46
  • Welcome to TeX.SX! Please help us help you and add a minimal working example (MWE) that illustrates your problem. Reproducing the problem and finding out what the issue is will be much easier when we see compilable code, starting with \documentclass{...} and ending with \end{document}. – Skillmon May 30 '18 at 15:47
  • Please make a minimal working example (MWE) that demonstrates you problem. Normally subsection titles are displayed in the header of the Warsaw theme – user36296 May 30 '18 at 15:55
1

You have to use \section and \subsection outside of frames.

\documentclass{beamer}
\usetheme{Warsaw}
\begin{document}
\section{section1}
\subsection{a}
\begin{frame}
\end{frame}
\subsection{b}
\begin{frame}
\end{frame}
\section{section2}
\subsection{c}
\begin{frame}
\end{frame}
\subsection{d}
\begin{frame}
\end{frame}
\subsection{e}
\begin{frame}
\end{frame}
\end{document}

enter image description here

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.