0

I am using Jabref for bibliography entries. Now when i put my path to the bib file, i don't see any bibliography entries. Also, \nocite is already active. In citations in pdf, i get?? instead. How can it be solved:

\documentclass[AMA,STIX1COL]{WileyNJD-v2}
%\usepackage{subcaption}
\usepackage{subfig}
\articletype{Article Type}%
%
%\usepackage[demo]{graphicx}
\usepackage{graphicx}
%\usepackage[super]{natbib}
\bibliographystyle{unsrtnat}
\begin{document}

\nocite{*}
\bibliography{us}%

\end{document}

Bibfile entries:

@Article{Gibbon2010,
  author    = {Timothy Braidwood Gibbon and Xianbin Yu and Romeo Gamatham and Neil Guerrero Gonzalez and Roberto Rodes and Jesper Bevensee Jensen and Antonio Caballero and Idelfonso Tafur Monroy},
  title     = {3.125 Gb/s Impulse Radio Ultra-Wideband Photonic Generation and Distribution Over a 50 km Fiber With Wireless Transmission},
  journal   = {{IEEE} Microwave and Wireless Components Letters},
  year      = {2010},
  volume    = {20},
  number    = {2},
  pages     = {127--129},
  month     = {feb},
  doi       = {10.1109/lmwc.2009.2039049},
  publisher = {Institute of Electrical and Electronics Engineers ({IEEE})},
}
  • Welcome to TeX.SX. Did you click the extra button in your editor to process the bibliography database and make the results accessible to LaTeX? If so, you will start to see more than question marks once you click the usual button to compile your document. – Johannes_B Jul 12 at 4:20

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.