0

I can´t get the minipages title to align with one another, as you can see in the images. Already tried align*. Thanks for the help!

\documentclass

\begin{minipage}{0.4\textwidth}

\cvsection{Software}

\cvtag{Excel}

\cvtag{Word}

\cvtag{Eviews}

\cvtag{LaTex}

\cvtag{Haskell}

\cvtag{Access}

\cvtag{R}

\cvtag{PowerPoint}

\end{minipage}

\hfill

\begin{minipage}{0.5\textwidth}

\cvsection{Languages}

\begin{itemize}

    
\item Portuguese (Native)
    
\item English (Fluent)

\end{itemize}

\end{minipage}

\end{document}
13
  • 1
    Welcome to TeX.SX! A compilable minimal working example (MWE) of the two minipages as well as a short description of what "align with each other" means specifically would be really helpful here. Please edit your qurstion to include such a MWE. (I assume the image currently shown in your question is not the one you intended to include. Aparently there currently is a network-wide issue with wrong images apprearing in posts: meta.stackexchange.com/q/359772) – leandriis Jan 19 at 20:36
  • Since the images aren't displaying as expected, you should post your code. Wait, you should always paste code. Can you do that? Your code should start with \documentclass and end with \end{document} and allows us to copy-and-paste-and-compile and replicate your issue. Nothing extra, just the essentials to replicate the issue. – Werner Jan 19 at 20:37
  • the code isn´t appearing as it's supposed to, i used \documentclass and \end{document} , but it stayed like that, which is very weird looking. – João Felício Jan 19 at 20:51
  • Which documentclass are you currently using? – leandriis Jan 19 at 20:53
  • @DavidCarlisle: I am getting the wrong image when uploading a picture Or, ask a question and post an image as well. Then, and only then will you see what's going on. :D – Werner Jan 19 at 20:54