Questions tagged [emp]

The EMP package allows to encapsulate METAPOST files in LaTeX sources.

Filter by
Sorted by
Tagged with
2 votes
1 answer
139 views

No output using MetaUML and emp

I tried using MetaUML to create UML diagrams for my LaTeX file, but for some reason, I do not get an output. Still, TEXnicCenter 2.02 (64bit) compiles without error. I already tried a previous ...
BoboAUT's user avatar
  • 21
4 votes
1 answer
2k views

Proper use of the emp package

I've used metapost for generating figures for my latex documents for some time, but I've always managed them as separate documents, and included the resulting graphics into the latex document using \...
ttaylor's user avatar
  • 100
3 votes
2 answers
838 views

How to change the font for metauml?

I am using the emp package in order to use metauml for drawing UML-models. So far so good. this is a minimal example: \documentclass{scrartcl} \usepackage{emp} \ifx\pdftexversion\undefined \...
pklip's user avatar
  • 33
2 votes
0 answers
319 views

no output with \usepackage{emp} [closed]

I'm trying to embed MetaPost graphics inside a LaTeX file using the emp package, with pdflatex. When I include the line: \usepackage{emp} %part 1 pdflatex doesn't produce any output (it says 0 ...
Michal Rousset's user avatar
3 votes
1 answer
2k views

MetaUML: via emp package for LaTeX gives no output

The following example prints only the figure's caption: \documentclass[a4paper,11pt]{article} \usepackage{emp} \ifx\pdftexversion\undefined \usepackage[dvips]{graphicx} \else \usepackage[pdftex]{...
Dmitrii Volosnykh's user avatar
10 votes
1 answer
3k views

Embedding MetaPost in LaTeX document

I have problem using the emp package in TeXlive 2010. When I try to use it with empcmds it prints contents to output. If I use emp it parser fails after first character. Also - how should I import ...
Maja Piechotka's user avatar